Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Tag flyet til nytår og afterski

Mange danskere rejser hver vinter på skiferie i alperne – og mange vælger også at kombinere skiferien med fejringen af nytåret.

En del vælger at køre sydpå, hvilket naturligvis kan have sin charme. Men det kan også være både tidskrævende og dyrt i brændstof. Derfor kan du med fordel overveje at tage flyet næste gang, du drager mod pisterne i Frankrig, Østrig, Schweiz eller Italien.

Afterski med knald på

Flyet er perfekt til dem, der ønsker et hurtigt og bekvemt transportmiddel til skiområder og at spare penge på transportomkostninger. Nogle af de sparede penge kan du så i stedet bruge på at udstyre dig til det store brag af et afterski party, der markerer overgangen til det nye år.

Afterski er en fantastisk mulighed for at hygge og feste sammen med sine venner og familie efter en lang dag på ski, og hvis du ovenikøbet krydrer det med et brag af nytårsfest, har du opskriften på en aften – og nat – du sent vil glemme.

Og hvis du er så uheldig, at du skal hjem 1. januar, vil du højst sandsynligt også glæde dig over, at du har valgt flyet frem for en lang, drøj køretur mod hjemmet i Danmark.

Flydestinationer

You May Also Like