Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Ferietiden er over os

Hvad skal I lave her i den sommerferie, som er stærkt på vej? Ja, måske går turen til Sydeuropa, til USA eller Asien, og så er det en herlig flyrejse, der står for døren. Et af de mest populære feriemål for danskere er Frankrig, som vi elsker. Provence, Paris, Normandiet – alle egne af Frankrig er populære blandt danskerne, så måske er du blandt dem, der i år tager flyet ned til en af de store lufthavne i Frankrig. Er du til Sydfrankrig, går der for eksempel direkte fly til Nice, og så er du midt på Rivieraen i løbet af et par timer.

Hvis du skal pludseligt hjem…

Af og til sker der noget, der gør, at man skal pludseligt hjem. Det kan for eksempel være et dødsfald i familien, så du bliver kontaktet af en omhyggelig bedemand fra København, som fortæller dig, at du må finde en flybillet hjem og komme hjem til byen snarest muligt. Det sker en gang imellem, at man af den grund må tage hjem, men så er det en positiv ting, at der er adgang til den bedste bedemand i København, som kan sikre, at det hele går til i bedste orden, og som kan yde al den rådgivning, som du har brug for i situationen.

Får du brug for det, er det som regel muligt at få en billig billet hjem, så det kan sagtens lade sig gøre at ændre sine planer, også selv om man rejser med fly.

Oftest er der fred og ro

Som regel går det hele nu som det skal på en ferietur med fly. Og masser af danskere står på spring for at komme ud at rejse med fly her til sommer – vi har fået mod på at tage afsted igen efter de sidste par års usædvanlige situation.

Det er ikke mindst Sydeuropa, der står for en stor del af flyrejserne i den kommende sommer, og allerede her i foråret har mange taget forskud på glæderne og rejst til Spanien og Grækenland. Vi hungrer efter sol og sommer, når vinteren lakker mod enden, og så er en hurtig rejse med fly noget af det, vi oftest griber til.

You May Also Like