Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Nyd en ferie i Frankrig

Er du frankofil, så er du sikkert allerede i gang med at planlægge din næste flyrejse til Frankrig. Sommerferien nærmer sig, og der er billige flybilletter at få, uanset hvor I Frankrig du gerne vil hen. Drømmer du om at sidde på fortovscaféen i Paris og gå hånd i hånd med din elskede langs Seinen, shoppe i de mange skønne butikker, tage en selfie foran Eiffeltårnet eller gense Mona Lisas finurlige smil på Louvre? Så er det bare om at få bestilt flybilletten og komme af sted. Der findes mange forskellige overnatningsmuligheder i Paris, alt fra dyre hoteller og lejligheder, til hostels og private udlejere. Så der er noget for enhver smag og pengepung. Paris er en by, hvor man kan få masser af oplevelser, uanset om man er til kultur, shopping eller gerne vil have gastronomiske oplevelser.

Nyd roen i Provence

Det kan også være, at du hellere vil nyde en rolige ferie i Provence, hvor du kan bo i en lille landsby og gå rundt i de snørklede gader og hænge ud med de lokale på restauranterne. Her kan du sidde og læse dine yndlingsbøger, imens du nyder solen. Det er som om, at tiden nærmest går i stå, når man sidder et så skønt sted i Frankrig. Måske er du i gang med franskstudier på Københavns Universitet, fordi du drømmer om at finde et job, hvor du kan bruge dine flydende franskkundskaber.

Luksusferie i Nice

Er du til en luksuriøs ferie ved den franske riviera, så kan du tage til Nice. Her kan du gå langs strandpromenaden, shoppe i luksuriøse butikker og gå på restaurant, som serverer lækker mad og dyre vine. Forkæl dig selv med en tur til Frankrig denne sommer og bestil din flybillet allerede nu til en favorabel pris. Vil du gerne give dig selv ekstra forkælelse, så kan du bestille billet på første klasse i flyet. Så vil du mærke den luksuriøse stemning allerede, når du sætter dig ombord på flyet, og din rejse vil blive langt mere behagelig. Du vil ankomme mere veloplagt til din feriedestination, når du har siddet behageligt i et fly og ladet dig transportere frem uden problemer eller forstyrrelser, og du kan være sikker på, at personalet står klar til at servicere dig og dine medrejsende undervejs.

You May Also Like