Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Flyv til Tel Aviv

Det er populært at rejse til Israel, og mange danskere flyver dertil hvert år. Engang var der flere forskellige flyselskaber, der fløj til Israel, og indtil 2015 gjorde SAS det også. Den dag i dag er det udelukkende Norwegian, der flyver direkte til Tel Aviv, men det er også muligt at flyve med Air Pegasus, men så skal der mellemlandes i Istanbul. Det kan godt være en noget længere rejse. Det anbefales derfor at flyve med Norwegian, og det kan være, at du allerede skal af sted til sommer. Det er der tusindvis af danskere, der skal, og mange har allerede booket turen. Corona står nemlig ikke længere i vejen. Sommeren skal selvfølgelig også bruges på andet end at rejse, men det er vigtigt at få bestilt flyveturen til Tel Aviv, så den er på plads. Så kan du derefter gå i gang med mange af de andre projekter, du har i dit hjem. Mange mennesker bruger sommeren på at indrette deres hjem på ny, og i den forbindelse vil det være helt perfekt med et shaggy tæppe til stuen. Uanset hvem du er, og hvilken stil du har, så er et shaggy tæppe lige sagen, og du kan få flere forskellige modeller, og de er alle i en god kvalitet. Med et shaggy tæppe i stuen får du et helt særligt hjem, der med sikkerhed gør dig glad, og som i høj grad også vil imponere dine gæster. På den måde vil alle nemt føle sig godt tilpas. Og så er du endnu mere klar til din tur til Israel.

Et shaggy tæppe er lækkert og gør det rigtig hyggeligt i hjemmet. Du kan naturligvis ikke få dit nye tæppe med på din rejse, men når du sidder i flyet, kan du glæde dig over, at dit nye, lækre tæppe venter på dig, når du kommer hjem. Med et dejligt tæppe under fødderne kan du bedre komme dig efter din flyvetur-

En god og behagelig flyvetur

En tur til Israel tager ikke lang tid. Du skal ikke bruge mere end 4½ time i flyet, men du skal være opmærksom på, at når du skal checke in, så skal det ske senest tre timer før. Sådan er det, når det er Mellemøsten, du skal til – og du skal igennem et sikkerhedscheck. Efter det kan du blot gå rundt omkring i lufthavnen for at kigge, for der er heldigvis rigtig meget forskelligt at lave i Kastrup. Det er alene fra denne lufthavn, at du kan flyve til Tel Aviv.

Du skal selvfølgelig også have pakket, og hvis du er til det, kan du bestille mad i flyet. Så behøver du ikke gå sulten ind i lufthavnen, og det er en fordel, for så er du mere tilpas.

You May Also Like