Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Styring af kunder og aftaler er afgørende

I forbindelse med, at verden for et par år siden blev overrumplet af CoVid 19 corona pandemien, har de fleste flyselskaber oplevet vanskelige tider. Med ét slag forsvandt en stor del af forretningsgrundlaget, da mange forretningsrejser ikke længere blev gennemført, og almindelige mennesker holdt sig hjemme fra de årlige ferier til Sydeuropa, Asien, og hvor de ellers plejede at tage hen. Og det tyder på, at den lavere rejseaktivitet holder ved et stykke tid endnu.

Derfor er det afgørende for de mange flyselskaber rundt omkring i verden, at de har bedst muligt styr på deres aftaler med kunder og andre partnere. Her er det afgørende, at de kan anvende et CRM system. Men hvad er crm et værktøj til? Ja, CRM, der står for Customer Relations Management, er først og fremmest software, som virksomheder kan bruge, når de skal skabe og fastholde et overblik over deres aftaler med kunder, salgsarbejde og andet. Men CRM kan også bruges til at systematisere arbejdet med leverandører og andre. For eksempel hoteller, der skal bruges ved en rejse til Spanien, hvor flyselskabets kunder skal bo sikkert, godt og økonomisk fordelagtigt.

CRM kan også bruges til styring af flåden af fly, for eksempel de store Airbus maskiner, selv om flyselskaberne selvfølgelig også har software til dette, især inden for de mere tekniske områder.

Flyrejser er for mange indbegrebet af frihed, for med fly kan vi hurtigt komme verden rundt. Og for forretningsrejsende giver flyrejserne mulighed for at mødes med forretningspartnere verden over. Vi kan klare meget med virtuelle møder og mails, men det personlige møde kan vi ikke undvære. Derfor er det også positivt, at mange lande holder hånden under flyselskaberne, så vi også i fremtiden kan komme ud at flyve.

Flyrejsen er nok et af de vigtigste elementer i den rivende udvikling, som vores samfund har været igennem de seneste årtier. Fly har givet os mulighed for at se lande, vi ellers kun kunne drømme om, og for at udvikle forretning på nye måder.

You May Also Like