Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Forbered flyferien med vinsmagninger hjemme

Snart går vi ind i ferietiden, og de fleste glæder sig til igen at kunne komme ud i verden uden alt for mange restriktioner. Måske glæder du dig til at rejse ud med fly til vindistrikterne i Europa og Amerika? Så er der masser af muligheder, for der dyrkes fremragende vine overalt.

Vi vil foreslå dig, at du sammen med familie og venner forbereder dig til de oplevelser, I vil få på jeres flyrejser til vindistrikterne rundt omkring. Det kan I gøre ved at lave nogle hyggelige vinsmagninger hjemme, hvor I smager vine fra de forskellige distrikter, hvor I planlægger at rejse hen.

Vine til disse små vinsmagninger kan I købe på Vinoteket, som er en omfattende webshop med vine fra hele verden. Så med en sending vine fra Vinoteket kan I i fantasien tage til Rioja-distriktet i Psanien, I kan besøge Alentejo i Portugal eller tage helt andre steder hen. Vinavlen er i udvikling overalt i verden, så der er masser af oplevelser at få, og ved at smage på vinene hjemme først, er I godt forberedt og ved lidt om, hvad I vil gå efter.

Frankrig er altid en smagning og en rejse værd

Er du vinnørd, så holder du ganske sikkert af de franske vine, som er i voldsom udvikling i disse år. Det gælder ikke mindst vinene fra Rhône distriktet, der løber langs Rhône-floden ned mod Middelhavet. Tag for eksempel flyet til Nice eller Lyon og lej en bil og kør på opdagelse i distriktet. Hjemme kan I forberede jer med lækre vine fra Vinoteket, som fører et stort udvalg af vine fra Rhône. Côte du Rhône vine er fremstillet på klassiske druesorter som grenache og er kendetegnet ved stor smag og masser af frugt. Glæd jer til en smagning hjemme og efterfølgende test ude i vindistriktet.

Oversøiske vine

Vil du længere væk, kan du vælge en tur til USA eller Canada, hvor der dyrkes vin både i øst og vest. Vinene fra området ved Canadas grænse til USA er nogle af de bedste i USA, og også Canada er godt med. Prøv for eksempel isvin fra Canada, som nok er en rejse værd.

You May Also Like