Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Fejr jeres nye barn med en lille ferie

Vi ved, at det er svært at rejse med et lille barn, men vi vil alligevel anbefale, at I fejrer det nye lille familiemedlem med en rejse, så snart det kan lade sig gøre. Det kan være en kort ferie, eller I kan besøge venner, som skal se det lille nye familiemedlem, som I er så stolte af.

Forud er der selvfølgelig gået en masse overvejelser, og I har skullet få en ny type hverdag til at fungere med den lille. Man kan sige, at jo hurtigere I får etableret et mønster, hvor I også kan komme afsted uden for hjemmets fire vægge, jo bedre – det vil styrke båndene mellem jer og give jer lidt af friheden tilbage. Det kan godt lade sig gøre at rejse med baby, hvis man er lidt rummeligt indstillet.

Pynt hjemmet og skab minder fra starten

Derhjemme handler det i høj grad om at få skabt rammerne for at bygge minder op, der kan tømre jer sammen som familie. Så bliver I også stærke nok til at tage ud på en rejse og tage det bøvl, det nu engang giver, i stiv arm. Pynt for eksempel jeres stue eller soveværelset op med en fødselsplakat, som grafisk viser jeres barn. En fødselsplakat kan for eksempel købes hos webshoppen Gallerix-home.dk, hvor I kan vælge mellem forskellige formater og udformninger. Suppler med mindebilleder fra jeres rejse, så I kan få skabt en hel væg med skønne motiver med jeres barn i centrum. Det vil glæde jer og jeres venner og øvrige familie.

Hvor kan man rejse med et barn?

Vi vil foreslå, at I begynder med at tage en rejse, hvor I ikke skal være alt for længe i et fly. Måske en lille tur til et fredeligt sted i et land tæt på – det kan være Sverige, Tyskland, Tjekkiet. En lang flyrejse kan være anstrengende for både barn og forældre, men det vil være en fordel for alle, hvis I stille og roligt vænner den lille til også at fungere under omstændigheder, der ikke lige er som dem, det kender derhjemme fra. Måske lægger I grunden til en ny lille globetrotter, og det kan kun give den lille et spændende liv.

You May Also Like