Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Fly og flyselskaber

Gouda Rejseforsikring

Du tænker måske, at det aldrig sker for dig – og måske har du været heldig indtil nu. Men for størstedelen af alle rejsende turister er det en fordel at tegne en rejseforsikring. Der findes flere selskaber, som tilbyder rejseforsikringer, og i Danmark kan du bl.a. kontakte Gouda Rejseforsikring og få et godt tilbud. Her får du en god dækning, og alarmcentralen er åben 24 timer i døgnet, så uanset hvor i verden du befinder dig, kan du altid komme i kontakt med en servicemedarbejder fra Gouda, som kan hjælpe dig.

Flere typer af rejseforsikringer

Gouda tilbyder flere forskellige typer af rejseforsikringer. Når du går ind på deres hjemmeside, kan du indtaste, hvor du skal på ferie henne, om det er Europa eller et andet sted i verden. Du skal også indtaste rejseperiode og din alder, og så får du et tilbud. Skal du fx på en kortere ferie, kan du tegne en enkeltrejseforsikring, hvor du kan tilvælge ekstra dækning som fx udvidet ulykke, tab af personlige ejendele (mistet kuffert eller tyveri) osv. Det samlede beløb for rejseforsikringen afhænger derfor af, hvordan du skræddersyr din forsikring. Tilvælger du en selvrisiko, kan du få en billigere rejseforsikring.

Tjek om børnene er overforsikrede

Mange forældre, som er skilt og rejser på ferie med deres delebørn, ender med at overforsikre deres børn. Så tjek, om dit barn er dækket ind på rejsen, men undgå at betale for meget. De ekstra penge, som du har til overs kan du i stedet fyre af på is og fornøjelser med børnene.

You May Also Like