Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

På med festtøjet: Nu må du flyve igen

Landet over findes der masser af flyentusiaster. For dem er det at flyve den helt store hobby. Både det at gå til svæveflyvning i en lokal klub, samt det at flyve til eksotiske destinationer verden over på ferie, er blandt favoritfritidsfornøjelserne. Det sidstnævnte har over en længere periode ikke været muligt på grund af coronakrisen. Nu er der dog så småt ved at blive åbnet op for flyrejserne igen, og det kan du allerede nu udnytte.

En regulær festdag for de flyinteresserede

Er du spændt på at komme ud at flyve igen? Så hop straks i festtøjet, for det kan du nemlig nu. Husk at medbringe noget passende tøj til din kommende ferie. Det kan du købe hos https://www.na-kd.com/dk, som er en webshop med tøj til både mænd og kvinder. Der er rigeligt at vælge imellem, og der er helt sikkert også noget der passer til din kommende flyvetur og ferie i udlandet.

Danskerne har savnet deres flyrejser

I løbet af coronakrisen har en hel række industrier og brancher været helt i knæ. En af dem har i den grad været flybranchen. Længe stod flytrafikken nemlig totalt stille. Det er derfor ikke så overraskende, at rigtig mange danskere i perioden har savnet deres flyrejser, samt ferier rundt omkring i verden.

Det er dog ikke kun flyrejserne der har været påvirket af krisen. Også de forskellige svæveflyveklubber rundt omkring i landet har set sig nødsaget til i perioder at lukke ned. Det har skyldtes krav om afstand, afspritning samt ikke mindst skiftende grader af forsamlingsforbud. Nu er der dog åbnet for klubberne igen. Er du en rigtig flyentusiast, og har du rigtig savnet at komme op og flyve blandt skyerne, så er det derfor bare om at lægge vejen forbi den nærmeste svæveflyveklub.

Mulighed for at se flyene på tæt hold

Er du endnu ikke klar på at flyve i de flotte svævefly, men stadig interesseret i at tjekke dem ud, så kan du også gøre det. De fleste af Danmarks 30 svæveflyveklubber holder nemlig jævnligt åbent hus, og her kan du komme forbi og se nærmere på de storslåede maskiner.

You May Also Like