Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Gør flyrejsen behagelig

Mange har måske vænnet sig af med at flyve de seneste par år, hvor vi ikke har kunnet rejse så meget, som vi plejer. For eksempel var der et stort fald i charterejser i 2020 på grund af udbruddet af corona, men mon ikke vi snart glemmer besværet og atter sætter os i flyet og rejser ud i verden? Menneskets trang til at opleve nye ting og få gode oplevelser er en grundlæggende drift, så når verden åbner sig igen, flyver vi ud i den, som vi plejer.

Skal du rejse langt med fly, vil vi anbefale, at du gør rejsen så behagelig som muligt. Selv om flysæder i dag er gode, kan du alligevel forbedre din siddekomfort. For eksempel ved selv at medbringe nogle behagelige siddehynder, som du kan lægge på sædet, så det bliver lidt blødere at sidde på i de mange timer, som en flyrejse ofte varer. På bga.dk kan du finde et stort udvalg ag siddehynder, som du blandt andet kan bruge på en flyrejse, men som selvfølgelig også kan bruges til at gøre livet behageligere derhjemme.

Sundhed på rejsen

Der er også andre måder at gøre flyrejsen mere behagelig på. Skal du rejse langt, er det for mage en god idé at bruge støttestrømper, som kan være med til at holde blodomløbet i gang i benene. Nogle vælger også at tage blodfortyndende midler eller andet. Men ellers er der vigtigt, at man prøver at få sig bevæget under rejsen. At få motion på flyet er vigtigt for velværet og for sundheden – ikke mindst blodomløbet. Rejs dig og gå en tur på gangene, og lav for eksempel knæbøjninger og andet, mens du står op. Når du sidder ned, kan du lave øvelser med fødderne og massere dine ben og arme.

Ofte forbinder vi det at flyve med tanken om et par sjusser og nogle glas vin, som kan gøre rejsen behagelig. Og sandt er det, at flyrejsen ofte er blevet forbundet med det nydelsesfulde liv, hvor stewardesserne løbende serverer alkohol. Men alkohol på rejsen er ikke sundt, og

stadig flere efterlyser alkoholfrie fly, så det bliver roligere og behageligere for alle at rejse. Alkohol udtørrer også din krop og gør dig mere modtagelig over for andre påvirkninger, så hvis du vil nyde alkohol ombord, er det en god idé at gøre det med forsigtighed.

You May Also Like