Alt om fly, flydestinationer, forsikringer og refundering af flybilletter

Flydestinationer

Tag flyet til Israel

Israel ligger ikke ret langt væk – i hvert fald ikke, når man tæller, hvor mange timer det tager at flyve dertil. Du kan derfor roligt rejse til dette land, og der er slet ikke så mange uroligheder, som folk går og tror. Det er et helt fantastisk og specielt land, og du kan også sagtens tage børnene med. De skal selvfølgelig have deres helt egen børnekuffert, for så bliver de også ekstra glade for at rejse, og det er også en stor oplevelse for børn at komme til Israel. Det er derfor også en god idé at købe en børnekuffert i god tid, så børnene rigtig kan glæde sig – og måske vil de tilmed blive glade for, at de kan pakke i god tid inden afrejse. Det kan være en del af, at de bliver mere komfortable, og måske har de endda slet ikke været ude at flyve før. Så skal de selvfølgelig også lige vænne sig til tanken om, at de skal ud at prøve det. Derudover er det vigtigt at vide, at solen skinner året rundt i dette skønne land, hvor der altid er mange ting at opleve. Man skal selvfølgelig også lade børnene få lov til at købe nogle ting med hjem, som de kan have i deres børnekuffert hele vejen hjem.

En dejlig flyvetur

At flyve til Israel er en dejlig og behagelig flyvetur, såvel som at det også er at rejse mange andre steder hen. Man kan flyve direkte med Norwegian, som flyver fra Kastrup, men det er også muligt at flyve med Air Pegasus, hvor man så skal mellemlande i Istanbul. Her må man selv finde ud af, hvad der passer bedst, for der kan blandt andet være mange penge at spare hos Air Pegasus.

Der kan godt være travlt i lufthavnen i Tel Aviv, så det er en god idé at slappe godt af i flyet. Her kan man også bestille mad, så man er helt sikker på, at man ikke er sulten, når man ankommer. Så snart man er i lufthavnen, og er kommet igennem paskontrollen, da kan man tage toget direkte til Tel Aviv. Det er selvfølgelig også vigtigt at have booket overnatning hjemmefra.

You May Also Like